Feed on
Posts
Comments

kan man inte ..

vill bara vara glad..tydligen inte alls okej,  gillar inte att jag e deppig f;r det e inte jag., suckar…

efter jag kommer hem efter n’sta vecka k’nns de  inte kul o va ensam… klara sig sj’lv…  jobbigast blir efter boobsen, man kan ju fan inte r;ra sig normalt! …undra vem som vill bo hos mig eller ha mig hos sig o pyssla om mig…hihi

kan ju inte va sv[rt,,,hahah

neee skit i detta nu..bada time

7 Responses to “kan man inte ..”

 1. Daniel skriver:

  Har en bok hemma som jag fick i julklapp, rätt sjuk bok faktiskt, den heter ”Uppdraget Singel” och den har 190 uppdrag som man ska utföra, jag har inte gjort ett enda än men jag tror på fullaste allvar att många av uppdragen skulle skicka mig till finkan haha, man får sig iallafall ett gott skratt.
  Här är ett uppdrag t.ex

  Ring din lokala polisstation, beskriv din drömkille/tjej och be att de kontaktar dig om de får in någon som liknar din beskrivning.

  Uppdraget genomfört:
  Datum:
  Vad hände?
  Hur kändes det?
  Hur svårt var uppdraget?
  En bit kaka:
  Svettigt:
  Omöjligt:

  Sjuk jävla bok :D haha

 2. tezzla skriver:

  ja precis

 3. Daniel skriver:

  neh man ska inte ha bråttom, då blir de oftast bara fel, sen går man på en nitlott ibland men de e bara lägga det åt sidan å gå vidare egentligen =)

 4. tezzla skriver:

  men daniel.. jag har egentligen inte br[ttom. hard to find the right one of all boys…

 5. Daniel skriver:

  joho, sluta låt så deppig, de är min grej skaffa din egen :P haha

 6. tezzla skriver:

  neee du Daniel de tror jag inte….

 7. Daniel skriver:

  haha! Killarna lär ställa sig i kö för dig tror ja :P

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu